Thaise massage

€ 60
60 min

Een authentieke Thaise Massage is een traditionele vorm van massagetherapie die al eeuwenlang in Thailand wordt beoefend. Het is een oude vorm van therapeutische massage die gebruik maakt van een combinatie van ritmische compressies, zachte strekkingen en acupressuurpunten om verlichting te brengen bij fysieke en emotionele stress.

Deze massage helpt spanningen te verminderen, de bloedsomloop en flexibiliteit te verbeteren en werkt algemeen ontspannend. Velen ervaren ook dat een Thai massage verlichting geeft bij hoofdpijn, vermoeidheid en spierkrampen.

Een Thaise massage is bovendien een veilige en effectieve vorm van massagetherapie. De verbetering van het algemene evenwicht, de houding en het algemeen welzijn. Mensen die op zoek zijn naar een holistische benadering van gezondheid en welzijn, zullen zich hierin helemaal terugvinden.

Waaruit bestaat een Thai massage?

De Thai massage wordt uitgevoerd op een comfortabele futon, waarbij de massagetherapeut haar handen, voeten, ellebogen en knieën gebruikt om druk uit te oefenen op verschillende punten van het lichaam. Deze handeling helpt stress te verminderen, de spieren te ontspannen, de bloedsomloop te verbeteren en de mobiliteit te vergroten. Het kan ook helpen bij de behandeling van chronische pijn en spanning, en een gevoel van welzijn en ontspanning geven.