Lichaam, bodyscrub, lichaamspakking en oliemassage

€ 70
60 min

Scrubs uitleg

  1. Scrub oude en dode huidcellen om af te pellen. Dode huidcellen indien niet verwijderd Het is als een teveel op de huid. Door te scrubben worden die oude, dode huidcellen verwijderd. Een nieuwe huid onthullen die mooier, gladder en helderder is dan voorheen
  2. Maak je huid wit en helder. Door de huid te scrubben kan de huid helderder worden. bij continu gebruik Omdat het ervoor zorgt dat de oude huidcellen loslaten. Het onthult een nieuwe, witte, stralende huid die moet worden vervangen.
  3. Verminder rimpels Het gebruik van scrubs kan ervoor zorgen dat uw huid er jonger en gladder uitziet. Het helpt ook om donkere vlekken en donkere kringen te verminderen om te vervagen. Wat betreft het kopen van een witte scrub. welk merk is goed? Laten we verder lezen.
  4. Los het probleem van striae op! Mensen die na de bevalling last hebben van striae, moeten daar veel last van hebben. Maar geloof je dat scrubben kan helpen het probleem van striae te verminderen om er vervaagd uit te zien?
  5. Verjong uw huid. Exfoliërende scrubs kunnen helpen bij het verwijderen van vuil dat diep in de poriën zit. Het helpt ook om acne te voorkomen en te verminderen. die helpt de huid weer glad en onberispelijk te maken
  6. Verbeter de bloedcirculatie Door je huid te scrubben, kunnen je bloed en lymfeklieren beter werken. Hierdoor is het transport van zuurstof en voedingsstoffen naar de huid efficiënter.
  7. Help stress te verlichten. Door de huid te scrubben, wordt de doorbloeding beter. Het helpt ook om stress te verlichten, angst te verminderen en helpt ook om de stemming op te ruimen.