Geblokkeerde spieren

€ 60
60 min

Heb jij regelmatig last van geblokkeerde spieren en ben je het beu om de pijn voor lief te nemen? Boek dan deze sessie van twee uur en wij zorgen ervoor dat je als herboren terug buitenwandelt.

We beginnen de sessie met een kort verblijf in de sauna tent om de spieren op te warmen en voor te bereiden op de massage. Een massage is een effectieve manier om geblokkeerde spieren los te maken en stress en pijn te verminderen.

Door bovendien gebruik te maken van de geurige kruidenstempels uit de Thaise cultuur, wordt het effect nog verder versterkt. Deze kruidenstempels zijn gevuld met ontspannende, reinigende en activerende kruiden en zorgen voor de ultieme ontspanning. Afvalstoffen worden afgevoerd, de stofwisseling wordt geactiveerd en de huid wordt gereinigd en doorbloed.

Tenslotte wordt de flexibiliteit van de spieren bevorderd door te eindigen met een stretching sessie. Alle spieren worden uitgerekt, het bloed gaat beter circuleren en de spieren kunnen meer zuurstof opnemen. Je geblokkeerde spieren zijn terug in prima conditie en de pijn behoort tot het verleden.

Sauna + massage + stretching