Body Contouring

Vanaf € 65
120 min

80% van de vrouwen hebben er last van: cellulitis of een sinaasappelhuid is een verschijnsel waarbij putjes, kuiltjes en knobbeltjes in de huid zich meestal manifesteren op de heupen, billen en dijen. Bij cellulite krijg je onder de huid vetophopingen waardoor het bindweefsel verandert en verstoort is, wat leidt tot zichtbare veranderingen in de huid.

Gelukkig zijn er manieren om af te komen van cellulitis, zoals de cellulitis behandeling van Nakee Beauty.

We starten de behandeling met een kort verblijf in de sauna tent om de spieren en de huid te verwarmen en te ontspannen. Daarna gaan we de dode huidcellen verwijderen door middel van een scrub. Om de huid in optimale conditie te krijgen voor de shockwave therapie, gaan we eerst nog een massage geven om de afvalstoffen af te voeren en de stofwisseling te activeren.

Shock Wave Therapy is ontwikkeld als niet-invasieve behandeling van cellulitis. De procedure werkt met ultrasone, drukgolven die diep in de huid doordringen, de bloedcirculatie stimuleren en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam bevorderen. Dit helpt om de vetophopingen, die verantwoordelijk zijn voor cellulitis, af te breken en het algehele uiterlijk en gevoel van de huid te verbeteren. De behandeling is pijnloos en heeft minimale bijwerkingen. Ze vereist geen hersteltijd en kan naar behoefte worden herhaald. De schokgolftherapie kan helpen het uiterlijk van cellulitis te verminderen, de huidtextuur te verbeteren en de omvang van vetophopingen te verminderen. Het is een veilig en effectief alternatief voor chirurgische behandelingen, en kan in korte tijd uitstekende resultaten opleveren.

De effecten van schokgolftherapie zijn vaak binnen een paar weken na de behandeling zichtbaar, met verdere verbeteringen na verloop van tijd. Deze behandeling mag één keer om de week uitgevoerd worden, afhankelijk van het gewenste resultaat kan deze een aantal keren herhaald worden.

Cellulitis behandeling


ReModel buik€ 95
ReModel buik (12x)€ 950
ReModel bovenarmen€ 70
ReModel bovenarmen (12x)€ 700
ReModel bovenbenen€ 150
ReModel bovenbenen (12x)€ 1.500
Shockwave€ 80
Shockwave (5x)€ 275

Body contouring


3-MAX buik€ 95
3-MAX bovenarmen€ 70
3-MAX bovenbenen€ 150
Shockwave€ 80
Shockwave (5x)€ 275

HIFU


Buik€ 450
Bovenarmen (beide)€ 250
Bovenbenen (beide)€ 500

Body sculpting


EMF Z-tone€ 65
EMF Z-tone (12x)€ 600

Vet bevriezing


Cryolipolyse€ 175 / applicator
Kin cryolipolyse€ 250

Voor cryolipolise werken wij met het Z-lipo toestel.

Suana + Scrub + Behandeling + Shockwave