Paraffine Behandeling

€ 70
60 min

Wat is een paraffinepakking?

Een paraffinepakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Na de behandeling zijn de handen/voeten en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.  De behandeling is perfect voor het hydrateren en verzachten van je huid en de warmte die vrijkomt werkt therapeutisch tegen eventuele pijntjes en klachten. Of je nu last hebt van droge, ruwe, schrale handen of winterhanden met zelfs de neiging tot kloven, artritis of gewoon heerlijk zachte handen of voeten wilt, een paraffinepakking is altijd een goed idee.

Hoe gaat de paraffinepakking in zijn werk?

Stap 1:

Wanneer jij komt voor een paraffine behandeling zullen de handen/voeten worden gedesinfecteerd.

Stap 2:

Daarna volgt een scrub die er voor zorgt dat de dode huidcellen verwijderd worden. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème die je daarna in gemasseerd krijgt beter door de huid opgenomen worden.

Stap3:

Nu worden de handen/voeten één voor één en meerdere malen in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct wanneer je de handen/voeten uit het bad haalt.

Stap4:

De handen/voeten worden afgedekt met plastic en daaroverheen gaat dan weer een badstof handschoen/badstof sloffen om zo de warmte te behouden.

Stap 5:

De pakking kan nu 15-20 minuten inwerken (of zelfs langer in combinatie met een andere behandeling) Wanneer de inwerk tijd over is wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen/voeten zijdezacht aan.

Nakee Beauty