Gezichtsbehandeling

Vanaf € 80

Gelukkig kunnen acne en acnelittekens worden behandeld met de modernste esthetische technologieën. Verschillende soorten littekens, waaronder gepigmenteerde, gedepigmenteerde, diepe en reliëf littekens, vereisen een behandeling op maat.

Afhankelijk van jouw specifieke huid wordt de juiste behandeling gekozen. We starten echter steeds met een zachte scrub van het gezicht om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna gaan we de huid voeden en in balans brengen met een gezichtsbehandeling.

Vervolgens gaan we over tot een radio frequency behandeling: dit is een pijnloze behandeling die warmte brengt in de huid, waardoor de aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd en de aanmaak van talg doet afnemen. Dit helpt om de huid te verstevigen en glad te strijken zodat je er stralend uitziet.

Met een bijkomende laser LED behandeling wordt LED licht ingezet om de huid van nieuwe energie te voorzien en een algemene huidverbetering te stimuleren. Het licht wordt geabsorbeerd door de huid en zorgt voor een versnelde herstelling.

Gezichtsbehandeling


RF MicroneedlingVanaf € 200
Radiofrequentie€ 80
Radiofrequentie (10x)€ 680
Hydrodermabrasie€ 140
Hydrodermabrasie (3x)€ 350
LaserbehandelingVanaf €250

HIFU


Gelaat (volledig)€ 200
Wangen€ 150
Hals€ 150
Wangen + hals€ 250
Décolleté€ 100